DIT IS WAT IK DOE

En hier kan ik jou bij helpen

Ik maak websites en webshops en schrijf webteksten

Pretty Pages complete websites

Websites

Ik maak websites. Meestal in WordPress want ik hou van de eindeloze mogelijkheden die dit biedt. Maar ook wel eens in een ander systeem zoals JouwWeb of Jimdo. Elk systeem heeft z’n eigen voor- en nadelen. Dus kijk ik vooral naar wat het beste bij jou past.

Webshops

Ik maak webshops. Bij voorkeur in WooCommerce, de gratis ‘webshop’ functionaliteit van WordPress. Maar ook wel eens in een ander systeem zoals Jimdo of Mijnwebwinkel. Het ligt eraan wat jij wilt, hoeveel techniek je nodig hebt en hoe groot je wilt groeien. 

woocommerce webshop maken
composition-1837242_640 free pixabay

Tekstschrijven

Ik schrijf teksten voor websites en webshops. En soms voor een flyer of brochure. Maar online vind ik leuker, spannender. Want dan moet je met veel meer factoren rekening houden. De lengte van de tekst, de plek en Google. Een sudoku met letters, maar dan anders.

Onderhoud

Ik onderhoud WordPress websites en WooCommerce webshops. Een update doen of back-up maken is voor mij dagelijkse kost. Daarom vind ik dit nogal saai. Jij misschien ook. Of spannend. Nou, dan kun je het aan mij uitbesteden. Heb jij er geen omkijken meer naar.

WordPress website maken | Pretty Pages Webdesign Hillegom
Hoe-werkt-SEO-vergrootglas

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ik ken het geheim van SEO. Althans, ik weet wat Google wil: een snelle website met leesbare teksten. Dat is een snufje techniek gecombineerd met een vlotte pen. En laat ik nou van beide verstand hebben! De nummer 1 positie in Google kan ik niet garanderen maar ik help je een eind op weg.

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…