BabyShowerLatenOrganiseren

• webshop verbeteren  • zoekmachineoptimalisatie

Portfolio | WordPress website BabyShowerLatenOraniseren gemaakt door Pretty Pages Webdesign Hillegom

Irene had de webshop van BabyShowerLatenOrganiseren zelf gemaakt en -eerlijk is eerlijk- de webshop zag en prima uit! Maar ze liep tegen een paar technische problemen aan die ze niet kon oplossen.

Martine heeft me geweldig geholpen bij het realiseren van mijn website. Hoewel ik zelf al een start had gemaakt in WordPress, lukte het me maar niet om de website af te ronden. Gelukkig wilde Martine helpen. Ze gaat verder dan je vraag, denkt met je mee, werkt snel en secuur. Kortom: een echte aanrader!

BabyShowerLatenOrganiseren

Het ging om kleinigheden zoals de volgorde van producten aanpassen, de kleuren van buttons veranderen, verzendkosten die niet goed werden berekend en nog meer van die hele kleine maar irritante dingetjes waar je zelf uren mee bezig kunt zijn zonder resultaat.

Ik heb al die punten aangepakt en Irene geholpen om de structuur van de webshop te verbeteren. Verder heb ik de webshop aangemeld bij Google zodat hij beter gevonden wordt in de zoekresultaten. Kortom, allerlei dingen waar je van de buitenkant niets van ziet maar die er toch voor zorgen dat de webshop weer mooier en beter is geworden.

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…