RBS Reiniging
• website aanpassen • tekstschrijven • zoekmachineoptimalisatie

Voor zijn bedrijf RBS Reiniging had Roy een ‘one page’ website laten maken. Maar in de tussentijd was er een nieuwe service bijgekomen: softwash reiniging. Daarom moest de website nu uitgebreid worden met een nieuwe ‘softwash’ pagina inclusief eigen YouTube filmpjes.

Dit bedrijf raad ik iedereen aan die een nieuwe of bestaande site wil maken of updaten. Ik heb meerde bedrijven gehad maar nooit echt tevreden geweest. Maar bij Pretty pages is dit echt anders super goede communicatie denkt echt met je mee en is zelf erg enthousiast om het werk wat je vraagt te mogen doen voor je. En de prijzen zijn erg schappelijk en eerlijk. Nogmaals echt een aanrader.

De bestaande website was wat rommelig opgebouwd. Er waren in de loop van de tijd verschillende thema’s en plugins door elkaar gebruikt. Dat zou onherroepelijk problemen geven dus heb ik daar eerst wat structuur in gebracht en de boel opgeschoond.

Daarna heb ik de ‘softwash’ pagina gemaakt. Maar het knaagde. Een website met maar twee pagina’s voelt gewoon niet professioneel genoeg. En scoren in Google wordt met zo’n kleine website wel héél erg moeilijk. Dus werd er besloten om voor elke service een eigen pagina te maken zodat de website meer body zou krijgen en Google meer content om te ‘crawlen’.

Het resultaat is een volwaardige website waarop de services goed worden uitgelicht, maar waar de huisstijl van RBS Reiniging identiek is gebleven. Leuk om te weten: naderhand heb ik op mijn beurt Roy weer ingeschakeld om mijn gevel te laten reinigen. Topspul, dat Softwash!

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…