CONTACT

Even sparren? Kom maar op.
Neem gerust contact op, het kost je niets
Martine Kaagman | Pretty Pages Webdesign Hillegom
Hier ben ik! Jouw steun en toeverlaat voor websites en webshops: Martine Kaagman. Sinds 2011 werk ik met WordPress en ben ik (web)tekstschrijver bij diverse marketingbureaus.
Ik haat het als ik mooie websites zie met slechte tekst. En krijg de kriebels als het andersom is. Daarom maak ik websites mét tekst. Dan hoef jij zelf niet meer achteraf te fröbelen. Of een copywriter in te huren. Alles-in-één voor een prijs waar je bij anderen niet eens een website voor kunt laten maken. Ik zeg: waar wacht je nog op…?
Ik heb elke maand beperkt ruimte voor nieuwe projecten. Wil je op korte termijn een website hebben? Neem dan snel contact op. Dan ben je verzekerd van een plekje in mijn agenda. Stuur een mail naar info@prettypages.nl of gebruik onderstaand contactformulier. Je mag ook bellen. Maar als ik geconcentreerd bezig ben, krijg je de voicemail. Dan weet je dat 😉
Stuur mij een berichtje
Waar kan ik jou bij helpen?

Stuur een bericht en laat weten wat ik voor jou kan doen. Heb je al een website of webshop? Vermeld dan even de link, dan neem ik alvast een kijkje. Helemaal vrijblijvend , gratis en voor niks. Ik mail je binnen 48 uur terug.

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…