VEELGESTELDE VRAGEN

Weet waar je aan begint
Mijn antwoorden op jouw vragen
Misschien heb je nog een vraag. Ben je ergens nieuwsgierig naar. Of wil je gewoon weten hoe het werkt. Daarom staan hieronder de meest gestelde vragen op een rij. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met mij op.
Mijn diensten zijn vrijgesteld van BTW. Dus alle prijzen zijn netto, zonder dat je er nog BTW over moet betalen.

Als jij een website laat bouwen, moet jij zelf na oplevering de website vullen met teksten en afbeeldingen. Ik zie dit vaak fout gaan: te veel tekst of juist te weinig. Afbeeldingen die eigenlijk niet in het design passen. En vaak geen zoekmachine-optimalisatie. Daarom krijg je bij mij:

  • een op maat gemaakt webdesign
  • met unieke, door mij geschreven webtekst
  • inclusief zoekmachine-optimalisatie
  • met (jouw) foto’s en afbeeldingen

Bij Pretty Pages krijg je dus een webbouwer en een (SEO) tekstschrijver in één.

Huisstijl en logo worden niet door mij geregeld. Dit moet je zelf (laten) ontwerpen.
Hosting en domeinnaam wordt niet door mij geregeld. Hostingbedrijven doen dat namelijk goedkoper en beter. Natuurlijk kan ik je wel adviseren en uiteraard zet ik jouw site online bij de provider van jouw keuze. Service van de zaak.
Je zit bij mij niet aan een vast contract vast, tenzij je kiest voor een onderhoudspakket.
Ben jij begonnen maar lukt het je niet om jouw project af te maken? Dan kan ik je helpen. Neem contact op om een afspraak te maken.

Na oplevering ben jij de eigenaar van jouw website, inclusief de tekst en afbeeldingen. Je zit dus niet aan mij vast en bent vrij om met jouw website te doen en laten wat jij wilt. Heb je toch hulp nodig? Neem dan contact op.

Na oplevering heb je recht op 30 dagen nazorg. In deze periode worden er nog gratis (kleine) dingetjes aangepast. Dus vind jij achteraf die ene foto van jou toch niet zo’n succes? Dan zet ik er gewoon een andere voor je op. En mochten er in deze periode nog technische aanpassingen of verbeteringen nodig zijn, dan regel ik dat uiteraard ook nog even.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Je kunt jouw site of shop daarom makkelijk zelf bijhouden. Je kunt updates uitvoeren en tekst en afbeeldingen wijzigen of toevoegen. Als je wilt, kan ik dat incidenteel voor je doen. Wil je liever een structurele onderhoudsoplossing? Kies dan voor een onderhoudspakket.
…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…