ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Vindbaar zijn, voor klanten en Google
Hoe gaat dat nou, je vindbaarheid vergroten?

1. BRIEFING

Eerst maken we kennis: wie ben jij, wat doe je en waarom is jouw website zo slecht vindbaar.

2. VERBETEREN

Verbeterpunten in beeld? Dan ga ik aan de slag met SEO. De tekst en techniek worden aangepakt.

3. WACHTEN

Even geduld. Google moet jouw verbeterde website nu eerst lezen en indexeren.

4. KLAAR!

Het werkt. Jouw website is nu beter te vinden door Google. En door potentiële klanten natuurlijk.

SEO is zoekmachine optimalisatie. Zorgen dat jouw website beter wordt gevonden door Google. Met slimme internettechnieken, eventueel aangevuld met doordachte webteksten. Soms nogal technisch, soms super simpel. Maar je moet wél even weten hoe het werkt. En gelukkig voor jou: dat weet ik.
SEO draait om zoeken en gevonden worden
Ik val maar met de deur in huis: ik richt me niet op rapportages, statistieken en diepgaande SEO-analyses. Wil jij op de nummer 1 positie in Google belanden, dan moet je op zoek naar een ander soort techneut.
Wat ik wel doe, is jouw website nakijken. Sluiten de teksten op jouw site aan op zoekopdrachten? Kan Google de afbeeldingen lezen? Is de structuur van jouw website duidelijk? Dat soort dingen. En waar nodig pas ik de boel aan of herschrijf ik de teksten.
SEO van Pretty Pages is niet opvallend maar wel doeltreffend aanwezig. Zoekwoorden verwerk ik op elegante wijze in prettig leesbare tekst. En achter de schermen koppel ik jouw website aan zoekmachines en verbeter ik de techniek.
Soms merk je direct resultaat. De andere keer moet je even geduld hebben tot jouw website is geïndexeerd. De nummer 1 positie kan ik je niet beloven. Maar wel een beter resultaat in de zoekmachines. Zodat jij sneller gevonden wordt.
…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…