WEBTEKST SCHRIJVEN

Beeld trekt aandacht, het verhaal overtuigt
Hoe gaat dat nou, webtekst laten schrijven?

1. BRIEFING

Eerst maken we kennis: wie ben jij, wat doe je en hoe kunnen we dat het best in woorden vertalen.

2. SCHRIJVEN

Alle wensen in kaart gebracht? Dan ga ik de teksten voor je schrijven. In jouw woorden, in jouw stijl.

3. FEEDBACK

Tijd voor feedback. Vind je het goed? Komt jouw boodschap lekker over? Laat het me weten!

4. KLAAR!

Ben je helemaal blij met de teksten? Dan kun je ze op jouw website plaatsen. Of anders doe ik dat.

Met een mooie website alleen ben je er nog niet. Beeld trekt aandacht, het verhaal overtuigt. Daarom ligt mijn hart bij tekstschrijven. Op een manier die jouw bezoekers aanspreekt en verleidt. Met een techniek waar Google vrolijk van wordt. Zodat jij geen taalvirtuoos hoeft te worden. Dat ben ik namelijk al.
Iedereen kan tekst schrijven.
Maar kun jij ook tekstschrijven? Ik wel.
Jouw website is eindelijk af. De webdesigner begreep precies wat je wilde. Het kostte een paar centen, maar nu heb je ook wat. Nu alleen nog even wat teksten schrijven en je site kan de lucht in.
En daar gaat het vaak fout!
De meeste ondernemers zijn helemaal niet zo creatief met taal. Weten niet wat ze moeten schrijven en hebben van SEO (zoekmachine optimalisatie) nog nooit gehoord. En dat is jammer want goede (SEO) teksten zijn dé ingrediënten voor een succesvolle website.
Laat mij daarom jouw webtekst schrijven. Heldere tekst gecombineerd met zakelijk inzicht. Ik verdiep mij in de doelgroep en breng jouw boodschap krachtig over. En uiteraard schrijf ik unieke teksten want Google houdt niet van “duplicate content”. Voorzien van SEO-trucjes die ervoor zorgen dat Google jouw site makkelijker vindt.
Onthoud dat jouw website een belangrijk online marketingmiddel is. Niet zomaar een visitekaartje. Het is jouw plek op internet. Waar jij jouw klant aanzet tot actie. En daarvoor zijn sterke webteksten super belangrijk.
…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…