WEBTEKST SCHRIJVEN

Beeld trekt aandacht, het verhaal overtuigt

Hoe gaat dat nou, webtekst laten schrijven?

1. BRIEFING

Eerst maken we kennis: wie ben jij, wat doe je en hoe kunnen we dat het best in woorden vertalen.

2. SCHRIJVEN

Alle wensen in kaart gebracht? Dan ga ik de teksten voor je schrijven. In jouw woorden, in jouw stijl.

3. FEEDBACK

Tijd voor feedback. Vind je het goed? Komt jouw boodschap lekker over? Laat het me weten!

4. KLAAR!

Ben je helemaal blij met de teksten? Dan kun je ze op jouw website plaatsen. Of anders doe ik dat.

Met een mooie website alleen ben je er nog niet. Beeld trekt aandacht, het verhaal overtuigt. Daarom ligt mijn hart bij tekstschrijven. Op een manier die jouw bezoekers aanspreekt en verleidt. Met een techniek waar Google vrolijk van wordt. Zodat jij geen taalvirtuoos hoeft te worden. Dat ben ik namelijk al.

Iedereen kan tekst schrijven.
Maar kun jij ook tekstschrijven? Ik wel.

Jouw website is opgeleverd. En nu?

Jouw website is eindelijk af. De webdesigner begreep precies wat je wilde. Het kostte een paar centen, maar nu heb je ook wat. Nu alleen nog even wat teksten schrijven en je site kan de lucht in.
En daar gaat het vaak fout!
De meeste ondernemers zijn helemaal niet zo creatief met taal. Weten niet wat ze moeten schrijven en hebben van SEO (zoekmachine optimalisatie) nog nooit gehoord. En dat is jammer want goede (SEO) teksten zijn dé ingrediënten voor een succesvolle website.

Met goede SEO teksten verbeter jij de vindbaarheid van jouw onderneming in Google. Best belangrijk dus!

Pretty Pages complete websites
composition-1837242_640 free pixabay

Creatief met taal is een vak

Bij tekstschrijven voor websites draait het om creativiteit. Je moet de boodschap kort en krachtig overbrengen, zonder in herhaling te vallen. Lekker leesbaar met slim geplaatste zoekwoorden.
Ik kan dat. Want ik ben gek op taal en weet alles van synoniemen en grammatica. Ik weet hoe SEO werkt. En ik hou van de puzzel om mijn webtekst en jouw webdesign te laten samensmelten tot één geheel.

Ben jij niet zo creatief met taal? Laat mij dan jouw webtekst schrijven. Ik verdiep mij in de doelgroep en breng jouw boodschap krachtig over. Met webteksten die SEO-proof zijn zodat jij goed gevonden wordt in Google.

Heb jij een oude website? Of wil je wel eens wat anders? Laat dan een nieuwe website maken door Pretty Pages. Ik bouw niet alleen jouw website, maar schrijf meteen ook alle SEO teksten voor jou. Alles voor een vaste, lage prijs. Dan ben jij in één keer klaar en ben je verzekerd van een moderne, snelle website met professionele webteksten.

Waarom Pretty Pages kiezen?

Pretty Pages maakt websites waar jij helemaal niets meer aan hoeft te doen. Kijk maar eens wat er standaard allemaal in zit.
Mis jij nog iets dat jij graag op jouw website wilt hebben? Dan regel ik dat er gratis voor jou bij!

Pretty Pages maakt websites waar jij helemaal niets meer aan hoeft te doen. Kijk maar eens wat er standaard allemaal in zit.

Mis jij nog iets dat jij graag op jouw website wilt hebben? Dan regel ik dat er gratis voor jou bij!

Liever een webshop laten maken?

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

Je kunt net zo lang wijzigingen doorgeven totdat jij 100% tevreden bent met jouw website. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent met de website zet ik hem online en hoef jij te betalen. Zo betaal je alleen maar voor een website waar jij echt 100% tevreden mee bent!

Previous
Next
…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…