Stichting BloemenMozaïek Lisse
• website ontwerpen • tekstschrijven • zoekmachineoptimalisatie
Portfolio | WordPress website BloemenMozaiek Lisse gemaakt door Pretty Pages Webdesign Hillegom

Stichting BloemenMozaïek Lisse organiseert elk jaar een bloemenmozaïekwedstrijd waar de inwoners, verenigingen en bedrijven in Lisse aan mee kunnen doen. Hun bestaande (HTML) website was inmiddels 10 jaar oud. Het bestuur vond het tijd voor een nieuwe, frisse website en vroeg of ik die wilde maken. Tuurlijk!

Via reviews en lokaal zoeken zijn wij bij Martine terecht gekomen. Na wat info per mail volgde er al snel enkele malen telefonisch contact waarbij de bedoeling duidelijk was. Pretty Pages heeft dit waargemaakt. Een mooie website waarbij met alles is meegedacht en tussentijds is bijgestuurd. Voortdurend in overleg over mogelijkheden in kosten hiervan. Ook redactioneel erg sterk. Pluspunten: meedenken, duidelijkheid, hoge prijskwaliteit verhouding. Kortom: fijne duidelijke samenwerking.

Bestuur Stichting BloemenMozaïek Lisse

Bij het maken van deze website hield ik drie doelgroepen voor ogen:

  • deelnemers
  • bezoekers
  • sponsors

Deelnemers en bezoekers moesten snel de benodigde informatie kunnen vinden over de bloemenmozaïekwedstrijd. En sponsors moesten door de website verleid worden om de stichting te ondersteunen (wie wil er nou niet met zijn bedrijfsnaam op zo’n mooie website vermeld staan?!)

Hoewel ik wat houvast had aan de oude website voor wat betreft de structuur en teksten was het een puzzel om alles tot één vloeiend geheel te vormen. Een project waarbij het venijn in de details zat omdat er -naar mijn idee- steeds weer iets nóg beter kon worden.

Uiteindelijk is het een mooie, uitgebreide website geworden die ook gebruiksvriendelijk is. Een website waar sponsors met een gerust hart hun bedrijfsnaam op kunnen laten vermelden. De komende 10 jaar zit Stichting BloemenMozaïek Lisse weer op rozen met deze website 😉

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…