Health Warrior
• website ontwerpen • tekstschrijven • zoekmachineoptimalisatie
Portfolio | WordPress website Health Warrior gemaakt door Pretty Pages Webdesign Hillegom
Jolanda kwam bij mij om een website te laten maken voor Health Warrior, haar praktijk voor psychotherapie en coaching in Hillegom. Super leuk, want omdat ik niet alleen de website bouw maar ook meteen alle teksten schrijf, kon ik me weer eens verdiepen in een nieuw vakgebied.
 

Mijn website is klaar 😃 en ik ben er erg blij mee. Martine luistert, vraagt goed door en bewaakt de rode draad in het hele proces. Ze verdiept, is oprecht geïnteresseerd in het bedrijf en vakgebied en geeft veel tips met als resultaat een professionele website. Become a health warrior 😃

Health Warrior
De groene kleur van het logo, dat Jolanda al had laten ontwerpen, is als accentkleur gebruikt op de website. Goed voor de herkenbaarheid van de huisstijl maar dusdanig subtiel dat het niet te overheersend wordt.
 

De uitdaging was om alle disciplines binnen Health Warrior op een elegante wijze met elkaar te verbinden. Therapie, coaching, orthomoleculair voedingsadvies, maan meditaties, testen, metingen en analyses… Zonder zweverig te worden, want dat is Jolanda niet. Volgens mij is dat aardig gelukt.

Natuurlijk ben ik trots op het resultaat. Maar echt vrolijk word ik van de complimenten die Jolanda over haar nieuwe website krijgt: “mooi, duidelijk, past helemaal bij jou”. Kijk, dáár doe ik het voor!

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…