Jonkheer Plantencentrum
• website ontwerpen • tekstschrijven • zoekmachineoptimalisatie
Portfolio | WordPress website Jonkheer Plantencentrum gemaakt door Pretty Pages Webdesign Hillegom

Jonkheer Plantencentrum was al actief op Facebook en had zelfs een account aangemaakt bij Google Mijn Bedrijf (super, want dit vergeten de meeste ondernemers terwijl het gratis is en ervoor zorgt dat je gevonden wordt in Google Maps). Het enige wat er nu nog ontbrak, was een mooie website.

Echt een aanrader. Binnen een korte tijd een mooie website. Heel blij mee. Bedankt Martine.

Jonkheer Plantencentrum

In overleg is de website gebouwd op basis van het WordPress thema Flatsome, omdat dit thema “WooCommerce ready” is. Daardoor kan er -als dat ooit gewenst is- makkelijk een WooCommerce webshop aan de website worden gekoppeld.

De website is met een API (Application Programming Interface) gekoppeld aan de bestaande Facebook pagina. Berichten en foto’s die Jonkheer op Facebook zet, worden nu automatisch ook op de website geplaatst. Zo blijft de website vernieuwend om te zien en gaat de inhoud met de seizoenen mee (van zomerbloeiers tot kerstbomen).

De mooie foto’s van de bloemen en planten zijn de blikvangers van deze website. Daarom is de basis rustig en overzichtelijk gehouden. De website is geïntegreerd met Google en Social Media.

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…