Memorial Lights
• webshop verbeteren • tekstschrijven • zoekmachineoptimalisatie
Portfolio | WordPress website Memorial Lights gemaakt door Pretty Pages Webdesign Hillegom

Hoewel de webshop van Memorial Lights was gemaakt door een professionele webdesigner, liep Helena toch tegen een aantal zaken aan die niet goed werkten. Daarom nam zij contact met mij op.

Een positieve ervaring: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, waarde.

Memorial Lights

Allereerst heb ik een SSL certificaat geïnstalleerd zodat er nu een “groen slotje” in de browser staat. Zo’n beveiligde verbinding is een absolute must als klanten online kunnen betalen in jouw webshop.

Daarna ben ik aan de slag gegaan met allerlei details die nog niet goed geregeld waren door de vorige webbouwer. Zo heb ik de instellingen in WooCommerce goed gezet zodat er nu vanaf € 50,- “gratis verzenden” geldt, het mogelijk gemaakt dat er ook kon worden verzonden naar België, een contactformulier toevoegd en geregeld dat de mail ook op mobiel binnen kwam.

Een grote klacht was dat de webshop niet goed verscheen in Google. Daarom heb ik eerst de webteksten herschreven zodat deze makkelijker door Google gelezen konden worden en zoekmachine optimalisatie toegepast. Daarna is de webshop geïntegreerd met Google en Social Media, zodat de webshop nu een stuk beter scoort.

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…