PLAY FOOTBALL.
• website ontwerpen • tekstschrijven • zoekmachineoptimalisatie
Portfolio | WordPress website Play Football gemaakt door Pretty Pages Webdesign Hillegom

Als startend ondernemer met een beperkt budget had Simon de website van PLAY FOOTBALL. zelf gemaakt. De website was best functioneel maar kon echt veel mooier en professioneler. Dat zag Simon zelf (gelukkig) ook, dus kwam hij bij mij om een nieuwe website te laten maken.

Super service! Verdiept zich in het bedrijf en komt met veel tips en suggesties. Ideaal voor iemand die hier zelf weinig of geen verstand van heeft! Helpt je vanaf de grond af aan met het opbouwen van een website en alles wat er bij komt kijken. Communicatie is snel en helder. Ik ben onwijs tevreden en kan Pretty Pages Webdesign iedereen aanraden die op zoek is naar een fantastische website met alles er op en eraan!

PLAY FOOTBALL.

Dit keer heb ik ervoor gekozen om voor deze website het premium WordPress thema Jupiter X te gebruiken dat gemaakt is om naadloos met de Elementor pagebuilder te werken. Omdat Elementor erg gebruiksvriendelijk is, kan Simon de website straks makkelijk zelf bijhouden.

De nieuwe website heeft een sportieve, frisse uitstraling gekregen. Het ontwerp is  afgestemd op de huisstijl van PLAY FOOTBALL. en de teksten zijn zo geschreven dat ze zowel kinderen (de doelgroep) als ouders aanspreken. De website is geïntegreerd met Google en Social Media zodat de positie van PLAY FOOTBALL. in de zoekresultaten nog meer verstevigd wordt.

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…