Pretty Pages
• website ontwerpen • tekstschrijven • zoekmachineoptimalisatie
Portfolio | WordPress website gemaakt door Pretty Pages Webdesign Hillegom

De eerste website die ik  maakte, was die voor mijzelf. In die tijd moest je alles nog met de hand coderen. Tenzij je geld genoeg had om overal een plugin voor te kopen, maar dat wilde ik niet. Ik vond het juist een uitdaging om alles zoveel mogelijk zelf te doen.

Het is de beste leerschool geweest die je maar kunt wensen. Al doende dook ik steeds dieper in de materie. Ik leerde hoe HTML werkt, wat CSS is en hoe je een website voor- en achter de schermen optimaal instelt voor zoekmachines zoals Google.

Tot mijn verrassing bleek dat ik niet alleen een mooie website had gemaakt, maar dat hij binnen een maand ook de nummer 1 positie in de zoekresultaten van Google had veroverd. Als kleine eenmanszaak had ik de grote webbureau’s van hun plek verstoten. Hoe cool is dat?!

Maar tijden veranderen. In 2019 begon mijn website toch wat ouderwets te ogen. Daarom heb ik de hele layout op zijn kop gezet en de website grondig gerenoveerd. Toch wil ik mijn oude website nog even met jullie delen. Want mijn eerste bloed-zweet-en-tranen website zal voor altijd een speciaal plekje in mijn hart houden.

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…