Stan Leeflang Kaasspecialist
• website ontwerpen • tekstschrijven • zoekmachineoptimalisatie

Voor Stan Leeflang Kaasspecialist mocht ik de website maken voor zijn kaaswinkel in Wassenaar. Ontzettend leuk want ik ken Stan al van kinds af aan en heb daardoor meegemaakt hoe hij zich ontwikkelde tot de all-round ondernemer die hij nu is. 

Zeer professionele website laten maken door Martine Kaagman. Bedankt voor de snelle en correcte service !!!

Stan Leeflang Kaasspecialist

Stan is met z’n 20 jaar de jongste kaasspecialist met een eigen winkel in Nederland. Dat weet ik als feit want ik doe altijd veel research als ik een website maak 😉 Heel bijzonder dat iemand op die leeftijd al zoveel van het vak weet. Dat komt omdat Stan als 15-jarige op de zaterdagen al meewerkte in de kaaswinkel van zijn ouders in Scheveningen.

In eerste instantie wilde Stan een combi tussen een website en een webshop zodat klanten bijvoorbeeld direct belegde broodjes konden bestellen. Daarom kozen we ervoor om de website via JouwWeb met de daarbij geleverde webwinkel-software te maken. Iets beperkter qua mogelijkheden  maar makkelijker in onderhoud.

Later besloot Stan dat hij zich toch eerst wilde richten op zijn winkel in Wassenaar en daarom is het een “gewone” website geworden. Als Stan straks zijn draai heeft gevonden met zijn kaaswinkel, kunnen we er altijd nog een webshop van maken.

De website is geïntegreerd met Social Media en Google en voorzien van zoekmachinevriendelijke webteksten om te scoren in Google. Nu nog zorgen dat de winkel “in het echt” ook lekker wordt opgepikt door het winkelend publiek in Wassenaar. Go Stan, go!

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…