Wijgravenelektrisch.nl
• website ontwerpen • tekstschrijven • zoekmachineoptimalisatie
Portfolio | WordPress website Wijgravenelektrisch gemaakt door Pretty Pages Webdesign Hillegom

Aannemersbedrijf Jolman kwam bij mij om zijn nieuwe website Wijgravenelektrisch.nl te laten maken. Maar zijn bestaande website kon ook wel een facelift gebruiken. Die bestond namelijk alleen maar uit een geüpload visitekaartje.

Pretty Pages heeft voor mij twee websites gemaakt en alles geregeld in Google. Ik kon meteen aan de slag met mijn e-mail en agenda's. Ik vind dat Martine een super service verleent en ben als klant dik tevreden. Ik geef haar een oprechte 5 sterren beoordeling.

Wijgravenelektrisch.nl

Omdat Google zo’n afbeelding van een visitekaartje niet kan lezen, kwam de website van Aannemersbedrijf Jolman niet voor in de zoekresultaten. Daarom besloten we om de bestaande en nieuwe website in dezelfde stijl te ontwerpen en te integreren met Google en Social Media.

Het aannemersbedrijf richt zich op projecten in de GWW-sector. De huisstijl was gebaseerd op de kleur rood. De nieuwe bedrijfstak Wijgravenelektrisch.nl richt zich op CO2 neutraal werken en is daarom gebaseerd op de kleur groen.

Beide websites zijn dus in basis identiek maar hebben toch een andere uitstraling door het kleurgebruik. Dat is goed voor de herkenbaarheid: bezoekers voelen direct dat er één bedrijf achter beide websites zit.

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…