Deco Rata
• website aanpassen • tekstschrijven • zoekmachineoptimalisatie

In eerste instantie kwam Renata bij mij om nieuwe teksten te laten schrijven voor haar website van De Anna’s Hoeve. Deze samenwerking verliep zo prettig dat ze mij ook vroeg om haar website van Deco Rata te voorzien van nieuwe teksten.

Martine heeft mij heel fijn geholpen met de site Deco Rata. Ik had al een bestaande website, maar Martine heeft deze aardig "gepimpt" en beter vindbaar gemaakt. Echter superblij mee. Ze denkt goed mee en is vindingrijk EN ze heeft engelengeduld! Dus twijfel niet om met haar in zee te gaan, ik kan het je aanraden!

De bestaande website was technisch prima in orde maar straalde niet helemaal de stijl en het gevoel uit die Renata voor ogen had. Nadat ik haar om wat voorbeelden had gevraagd, begreep ik wat ze bedoelde en heb ik de website ook qua layout aangepast.

Moraal van dit verhaal: als je een website laat maken, zorg er dan altijd voor dat je wat voorbeelden bij de hand hebt zodat je kunt zeggen: ‘Zó wil ik het!’. In mijn blog Hoe vind je de juiste webdesigner vind je meer tips waarmee je voorkomt dat je een website krijgt die niet (helemaal) aan je verwachtingen voldoet. En anders mag je altijd even contact met me opnemen om even te sparren, geen probleem.

…als jij doet waar jij goed in bent, vertel ik het wel verder…