7 redenen om NIET voor Pretty Pages te kiezen

Eerlijk gezegd: er zijn ook redenen om NIET voor mij te kiezen. Ik beperk me tot de 7 belangrijkste. Dat lijkt me voorlopig wel genoeg. Hier komen ze, in willekeurige volgorde:

1. Ik heb geen bedrijfspand

Ik heb geen bedrijfspand. Wel een huis. Met een werkplek midden in de woonkamer, waar mijn computer staat. Je kunt dus langskomen om dingen te bespreken. Zelfs een kopje koffie krijgen. En mijn toilet is meestal schoon. Maar ik zit dus niet in een glossy wolkenkrabber op de 21e etage. Misschien komt dat nog.

2. Ik heb geen vaste werktijden

Ik heb geen vaste werktijden. Ik doe net alsof van wel. Dat ik tussen 9.00 en 17.00 uur druk bezig ben. Dat staat erg professioneel. Maar dat is dus niet zo. Het is meer een soort richtlijn. Zodat mensen weten wanneer ze kunnen bellen. Wees dus niet verbaasd als ik om 01.00 uur ‘s nachts mail. Dan ben ik gewoon aan het werk.

3. Ik ben een bemoeial

Ik geef ongevraagd advies. Hoe je jouw website het best vorm kunt geven. Maar ook over jouw presentatie op Facebook. Of waarom een bepaald lettertype niet werkt. En ik ben wat perfectionistisch. Zorg dus dat ik achteraf niet meer bij jouw site kan. Anders blijf ik stiekem dingetjes verbeteren. Noem het toewijding. Of stalken.

4. Ik beloof geen toppositie in Google

Ik garandeer geen 1e plek in Google. Ook geen tweede of derde trouwens. Daarvoor is Google namelijk te wispelturig. Uiteraard maak ik jouw website helemaal zoekmachine-vriendelijk. Maar een hartstochtelijke relatie tussen jouw website en Google heeft tijd nodig. Je zult dus gewoon geduld moeten hebben. Ik kan d’r niets aan doen. Liefde laat zich niet dwingen.

5. Ik ben blond

Ik ben blond. Van nature. En ik heb kort haar. Meestal héél erg kort haar. Ook dat nog. Gelukkig kun je je geestelijk voorbereiden als je de foto op mijn website bekijkt. Dan is de schok minder groot als je mij live ziet. Wel schrijf ik blond met een d. Dat scheelt weer.

6. Ik herken slecht gezichten

Ik kan met je babbelen of een goed gesprek hebben. Maar de volgende dag loop ik je straal voorbij. Meestal omdat ik druk in gedachten ben. Soms omdat het kwartje niet valt. Of omdat ik je dan gewoon even niet kan plaatsen. Ik denk dat het een afwijking is.

7. Ik heb alleen HAVO

Ik heb een HAVO-diploma en een rijbewijs. Dat is het wel zo’n beetje. En een typediploma. Ik typ sneller dan dat jij praat. Foutloos. Nou ja, meestal foutloos. Al dat website-gedoe heb ik zelf geleerd. En dat kan ik ondertussen best aardig. Verdomd goed eigenlijk, als ik eerlijk ben. Maar je ziet dus geen diploma’s aan de muur hangen.

Conclusie

Ik heb genoeg punten genoemd waar je eens goed over kunt nadenken voordat je met mij  in zee gaat. Je kunt niet zeggen dat ik je niet heb gewaarschuwd. Samenwerken met mij is dan ook volledig op eigen risico.

Kun jij ook makkelijker jouw slechte eigenschappen opnoemen dan jouw goede punten? En wat zijn jouw nadelen dan? Toe, laat het mji weten in de reacties! Ik vertel het heus niet verder…

Reageer of stel een vraag

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *